Formació acadèmica: • Enginyeria Tècnica Industrial especialitat en Química Industrial per la UPC a la Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú. • Programa De Formación De Directores De Empresa Caeb (1992) • Curso De Especialista En Marketing: Instituto Europeo (1994) • Curso Gestion Calidad Mapa Y Aecc (1994) • Curso Biotecnología Cultivos Microbianos Csic (1991) • Curso Estrategia Empresarial Cooperación Europea Centre Balears Europa (2008) • Curso Negociación Comercial Grandes Cuentas Ainia (2008)
Experiència professional: (breu descripció de les tasques, projectes i objectius complits). • Des de l’any 1987 direcció i gerència a les empreses familiars Aplicacions Tècniques Insulars, S.A. i Comercial Embutidos de Mallorca S.L., impulsant la seva reconversió, el trasllat a una nova planta a Consell el 1994, la modernització, integració de la quarta generació al 2011, la implantació de certificacions de qualitat fonamentals per l’exportació dels productes i finalment la internacionalització primerament a mercats europeus i actualment a països tercers. • Vocal fundador de L’Associació de Fabricants de Sobrassada de Porc Negre amb Qualitat Controlada. • Vocal fundador del Consell Regulador de la I.G.P. Sobrassada de Mallorca. • Vocal de la Junta General de la ANICE “Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España”
Aquest portal web només utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. Té, però, enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells.